Feestjes

DSC_1267

De maand april bestond uit een heleboel feestjes; pasen, opa Peters verjaardag, familiedag Familie van der Giessen en de Koningsspelen. In het fotoalbum plaatsen we een boel foto’s, maar hier alvast een voorproefje.

Op 3 april was er het paasontbijt op school. En mogen we bij groep 3 & 4 niet meer mee naar binnen, bij groep 1 & 2 mag dat lekker nog wel. En dus zagen we de mooi gedekte tafel, de paasknutsels en alle enthouasiaste gezichten van de kinderen.

DSC_1258

Vervolgens vierden we op 5 april de verjaardag van opa Peter en dat deden we met de traditionele paasbrunch met de familie Hermans. Oma had zich enorm uitgesloofd en een mooi buffet klaargemaakt, we hebben gesmuld.

DSC_1271

Na heel wat voorbereidingen was er op 19 april de familiedag met de familie vd Giessen (van oma Lenie’s kant dus!).
We gingen naar een speelboerderij in Ermelo en hadden een leuke dag; een indoor speeltuin, buiten nog een groot springkussen, trampolines én we gingen met een huifkar. Er was een snack-buffet met patat & kleine vleessnacks.

DSC_1340

En tenslotte was er deze maand de afsluiting met de Koningsspelen, op 24 april!
Dat begon op school met het koningsontbijt, een groepsdans op het nummer van Kinderen voor Kinderen en een sponsorloop. Het was een schitterend mooie dag, een echte feestdag.

DSC_1420

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *