Nog 3 weken vrij

DSC_0329

Na de 3 weken vakantie in Italië zijn de kinderen nóg 3 weken vrij.
Natuurlijk doen we in die periode nog een aantal leuke dingen!

Zo had Daphne nog een nachtje vriendin Anouck te logeren, ze hadden elkaar immers al drie weken niet gezien 😉
De volgende ochtend zijn we samen naar het maïsdoolhof van Meinardi geweest, dit was een leuk doolhof, niet te groot en niet al te modderig. Na afloop nog even op het springkussen in de kleine speeltuin en met een doosje aardbeien gingen we daarna weer naar huis.

DSC_0417 (2)

Op zondag 20 augustus brachten we Daphne en Joris naar camping de Berken. Daar stonden opa Peter en oma Annemiek met de caravan en mochten ze 4 nachten komen logeren! Het werd mooi weer en dus werder er allerlei leuke activiteiten ondernomen. Zo gingen ze een dagje naar het Hunenbedcentrum en een dagje zwemmen bij het Hemelriekje.
Ook op de camping was genoeg te beleven; mooie speeltoestellen, zowel binnen als buiten. Daphne en Joris hebben het heel erg naar hun zin gehad!

IMG-20170822-WA0009

Op donderdag kwamen ze weer thuis en het bleef maar mooi weer. Dus gingen we op vrijdag lekker zwemmen bij het openluchtbad in Scheemda.
Op zaterdag hadden we nog wel zin om een ander maïsdoolhof te bezoeken: die van Meerstad. Op facebook kwam regelmatig deze reclame voorbij en dus gingen Daphne, Joris en mama op pad.
Het werd een heel avontuur.. in het begin werd ons al duidelijk uitgelegd dat het een blotevoetenpad was. Met schoenen of laarzen was geen goed idee. En op de plattegrond werd aangegeven waar het echt ‘diep’ zou worden.. hoezo diep??

DSC_0327

Vol goede moed gingen we op pad.. en modder was het. Glad, glibberig, blubberig en nat!
We hebben veel plezier gehad, maar halverwege zijn we er uit gegaan. Er was een nooduitgang, en voor ons was het toen wel mooi geweest.
Aan de overkant van de straat was een boothelling en daar konden we in een ruime hoeveelheid water onze voeten een beetje schoonpoetsen.

En vandaag is het maandag 28 augustus.
We gingen ’s middags met twee vriendjes naar de Speeltuin in Beerta, lekker een middag spelen!
Het was een gezellige middag.

DSC_0461

In het fotoalbum staan nog meer foto’s!

Een gedachte over “Nog 3 weken vrij”

  1. Echt leuk die doolhoven, maar goed … met zoveel modder is het wel lekker om halverwege uit te stappen want zo ver jullie voeten/benen al modder waren geworden wie weet hoe ver het was als het hele doolhof doorlopen was!
    Stoer dat ze zoveel nachtjes bij opa en oma op de camping zijn geweest, dan is het weer extra fijn om thuis te zijn bij papa en mama.
    Superleuk die laatste vrolijke foto op het blog, genieten in de speeltuin in Beerta. Wat was het ook nog heerlijk zomers weer.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *